Velkommen til heartcentered health leadership

Velkommen til dig som mærker et behov for en ny måde at finde din vej til sundhed. En vej, hvor du selv træffer beslutningerne i et ligeværdigt samarbejde med dine behandlere.

Jeg er uddannet læge og speciallæge i almen medicin. Jeg har arbejdet som læge i 15 år, hvoraf de seneste 5 år har været som medejer af en almen praksis. Gennem mine år i systemet er jeg blevet konfronteret med mange vidunderlige muligheder og mennesker og jeg er også blevet tiltagende forundret over det vi har skabt. Jeg har set hjertevarme, vise og velmenende mennesker blive svækket og måtte finde andre steder at arbejde eller at langsomt lukke ned for dele af dem selv for at kunne fungere – eller overleve – i det væsen vi har skabt. Et væsen som er ment til at skabe livskvalitet og heling for den enkelte. Og ja – i min optik både for den som er en del af det som ansat/ bidrager og den som har behov for støtte og omsorg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *